http://www.xmasclock.com/

28 februari 2011

nyt ja ikuisesti...

Jag som inte haft turen på min sida att få bli gudmor har ändå fått uppleva ett jätte fint tillfälle där jag har fått vara med och välsigna min systers förstfödde när han blev konfirmerad,då hans egna gudfar låg hemma i spysjukan och jag fick frågan om jag kunde göra det...de va ju helt klart!

Vid samma tillfälle tog jag iakt att ta del i nattvarden,den har inte blivit tagen sen 10år tillbaka då jag blev konfirmerad,fast möjlighet har funnits...systersonen som just hade tagit sin tyckte jag var lite crazy som gjorde det,då han tykte det var en av dom värsta han smakat i sitt liv :)

Men tydligen gick något ända fel,eftersom jag blivit straffad med förkylning...jag som inte varit förkyld i över 3 år...hohho kan jag bara säga,tungt som fan!

25 februari 2011

plää!

schhhhhh....jag sover...eller?...efter att jag idag igen stått på "hobby" stället i 8h,e jag dö trött med värkande fötter,snorig näsa,lite hosta samt små sjuk hals...å jag som bara ínte kan bli sjuk nu,eftersom jag vägrar lägga i mej underliga mediciner,så jag lever just nu på appelsiner,citroner,saltiga muffins och limu...eftersom alcohol även den försökes lämnas bort(vist blir det ett halft glas vin vid vissa sköna tillfällen),med ganska så bra resultat må jag säga,man kan ju nästan kalla sej en absolutist på heltid!
Sonen har satsat på lite feber men värkar som vanligt ha det vid 1dygn och sen är han tillbaka till sitt eget jag...så ni vet,energi finns,medans jag håller på att somna sittandest!
Well imorgon ännu kvar att stå,sen hem..äta något,sen bastu sen smörgåskaksbaket(om de så kan kallas)och sundaymorning tidigt upp för att åka med kakorna till föredetta grannkomunen på konfirmation...gäsp!

22 februari 2011

å dii for de...

Man hamnar tyvärr emellan att tänka lite lägre än till nästa vecka...å just nu potar de mej i röven ordagrant,skulle det inte vara så skulle drömbilen befinna sej på gården för att sen bli opp fixad...men så blev det nudå inte...Fel planerat av oss eller felplanerat av försäljaren...ingen kan man skylla på,well hoppeligen kommer den dagen imot igen då möjligheten finns för bilen!

Noh,istället för att sitta och fundera något vidäre på bilen så har jag försökt mitt bästa med att planera frammåt:börja med att klippa sonens hår,sen dro jag i delar en köksstol,virka 3 stycken minimala korgar inför påsken(hoppas tammifan att ja får vara hemma på påsken juh),och duuna en fruktsallad för mej och sonen...å nudå...nu ser jag bilen framför mej igen,bara att fortsätta tänka positivt så kommer den nog att stå på gården nån dag,vänta bara!!

21 februari 2011

vad skulle du välja?

vart man än vänder sej kommer det alltid imot en...ÄR NI INTE GIFTA???!!!!!överraskad som fan reaktionen från människor som inte har något med det att göra eftersom dom inte är vi...så...det blev lite å störa mej igen,men tilika kom jag på en grej...why have a ring on your finger if u can have your dream car in the yard??so totaly juh,alltså om chansen kommer att få just "dendär" bilen på gården så skulle jag inte fundera 2gånger...klart det att jag hällre skulle ta bilen än ringen!

11 februari 2011

SLOW

Blev inspirerad av en målning och tyckte att istället för att slänga ut 65bagis på den kunde jag väl göra en egen kopia på den...
Well fram med vatten färgerna och vips så var det där...förutom att under den tiden jag målade den ena bilden,målade sonen 8 bilder..jag är klart ut trög!!!

Och för er som undrar...JESS stockholm var endast kärlek igen!