http://www.xmasclock.com/

26 februari 2014

Man fixar ju för att göra saker roligare

Städskåpet är säkert det mest ostädade stället efter roskis skåpet,det är fullt av dom mest onödigaste saker som jag mer än sällan gör något med,eftersom jag inte bryr mej om extra kemikalier,jag klarar mej fint med lite citronvodka,ätticka,vatten,diskmedel och bikarbonat...halloo...varför finns det annat då här?
För att sambon är gillar att prova nya saker och är högst troligen uppfödd på ett ställe där det inte finns något annat alternativ än nyaste nytt av kemikalier,ju sämre lukt desto bättre...

Välkommen alltså till vårt städ-skåp..här är det fult,råddigt och jaa...inge vidäre inspirerande..



På hyllorna finns det hyllpapper i gulaste gula av förra ägaren,praktisk..njoo...men...


I garaget hade vi lite halvtomma tråkiga målburkar som inte räcker till något större projekt men att slänga dom för det känns lite trist så dom har varit där som sällskap för rästen av burkarna,men idag blev dom blåsta av från damm och sågspån..
Fram med penselburken,målartejpen,glasspinnarna och tinnern,här skall det bytas färg i skåpet.


När jag rev loss hyllpappret blev det ganska snabbt klart varför det fanns där,under pappret var det inte helvitt utan någon slags brokig blandning av gammalt skit och spill...men mycket lossnade ju bara med att dra över med fuktig trasa.
Målartejp är roligt,roligt att först fixa med så att man får ett mönster och sedan roligt att dra bort för att se sitt mönster färdigt..

Det blev stripes,först funderade jag på hela färgade hyllor men man blir kanske lite snabbt le på det,nu är det lite spännande,lite modernt..och färgglatt och framaförallt inspirerande..så som det skall vara när man öppnar ett skåp eller en låda eller vad som helst.
..och kollar ni in mittersta hyllans blåa sträck så vet ni hur det blir ifall målartejpen inte fastnat ordentligt...suck...men sånt kan hända..man lär sej så länge man lever...


Allt tillbaka satt...jaa även det som jag inte bryr mej om...


Vitt gör det nog mycket fräschare och med någon färgklick mera intressant,nu är det mycket roligare att öppna städskåpet och inspireras.
 Facket på dörren kan ni läsa om HÄR...ibland är det riktigt lyckat att ta vara på outnyttjade utrymmen..

2 kommentarer:

  1. Det blev riktigt fint med de där ränderna!
    Huvudsaken är att man gör NÅT och att man lite går genom skåpen, får nåt sorterat, nåt slängt.

    SvaraRadera