http://www.xmasclock.com/

22 februari 2011

å dii for de...

Man hamnar tyvärr emellan att tänka lite lägre än till nästa vecka...å just nu potar de mej i röven ordagrant,skulle det inte vara så skulle drömbilen befinna sej på gården för att sen bli opp fixad...men så blev det nudå inte...Fel planerat av oss eller felplanerat av försäljaren...ingen kan man skylla på,well hoppeligen kommer den dagen imot igen då möjligheten finns för bilen!

Noh,istället för att sitta och fundera något vidäre på bilen så har jag försökt mitt bästa med att planera frammåt:börja med att klippa sonens hår,sen dro jag i delar en köksstol,virka 3 stycken minimala korgar inför påsken(hoppas tammifan att ja får vara hemma på påsken juh),och duuna en fruktsallad för mej och sonen...å nudå...nu ser jag bilen framför mej igen,bara att fortsätta tänka positivt så kommer den nog att stå på gården nån dag,vänta bara!!

2 kommentarer:

  1. du kan fortsätta med att sticka eller virka åt mej en rediger stor mysså!!!

    SvaraRadera
  2. tyvärr har ja inte lagt mej in på stickandet ännu,å att virka en mössa kan väl int va så svårt...men just nu finns det egentligen inte tid för det,eftersom mormorsrutor projectet tar mer än evigheter :)

    SvaraRadera