http://www.xmasclock.com/

6 maj 2013

Färgsprakande LEGO DUPLO

Vi öppnar en låda med buzzador text på,vad kan det vara innuti?barnen är ivriga och kan knappt hålla fingrarna borta från pafflådan.
När vi fått upp flikarna på pafflådan möts vi av en vårig grön färg,som om något nytt just tittat upp ur marken och vi vill känna mera,se mera och framförallt veta mera...

Vi tar tag i lådan och drar,det blir mera färg,som ett fyrverkeri med färger,mönster och former,där är den,LEGO DUPLO bygg och lek satsen.

Locket på Duplo lådan som även är ett underlägg att bygga på skulle bort med fart,här skall det ses på nya spännande färger.

Innuti fanns en nalle,den liknar nalle puh i färgen och fick namnet puh,den kan bo i ett blått,rött eller gult hus,eller kanske ett våningshus,kanske den klättrar upp i ett träd om vi bygger ett..kanske det blir något helt annat.
Variationerna är oändliga,fantasin kan flöda man kan prova så mycket,se om det liknar något,eller varför måste det likna något?det kan ju bara vara just en sån sak du just då ville bygga.

Lego är säkert den bästa presanten för ett barn,man får använda en massa sinnen och lära sej nya saker varje gång..(kan erkänna att även jag lärde mej nya saker,såhär efter 15år,dock var det med Legon för lite större barn)

Ett torn blir till,hur högt kommer vi innan det kliar i fingrarna för mycket och allt skall rasa,krascha i marken,ljud är även en stor sak i småbarns liv,olika ljud är förstås olika händelser...och här tycks det vara att ju högre krasch ljud desto bättre och högre skratt hörs det efterråt.

Jag kan inget annat än rekomendera LEGO Duplo för alla småbarns familjer av hela mitt hjärta.

T.o.m Momi blev glatt överraskad då hon fick se den nya spännande färgkombon,nästan så hon slet av locket och börja leka med barnbarnen..

Detta har verligen varit den bästa grejen med att vara en Buzzador hittils,detta gynna lixom hela familjen och inte bara nån av oss.
Vilken tur vi hade som kom med i denna kampanj.


2 kommentarer:

  1. Duplo är toppen! Och vilka fina färger!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev så glatt överraskad av färgerna...härligt för barnen!

      Radera