http://www.xmasclock.com/

19 juni 2013

Ljud,kamera,varsågoda!



Det spelas in film,filmen handlar om Onneli och Anneli,två flickor som hittar en knippe pengar på gatan och som i en saga får köpa ett drömhus för bara sej själv..Onneli kommer från en stor familj och är det mittersta barnet,Anneli kommer från en skild arbetsnakoman familj och är det ända barnet,barnen får dåligt med uppmärksamhet hemma och är fulla av iver att bo ensamma,tillsammans då di är bästisar.


Att filmen spelas in i Lovisa är super roligt,här kommer scenerna att fyllas av gamla häriga trähus,den fina badstranden och mycket mer vackra ställen,att få en sådan fin reklam för staden är mycket bra..tänk bara hur många barn som kommer att vilja åka till Onneli och Annelis hemstad på semester..Hjärtligt välkomna!


Filmen baserar sej på barnböckerna om Onneli ja Anneli som är skriven av Marjatta Kurenniemi,tyvärr tror jag inte den aldrig blivit översatt och finns därför enbart på finska.


Hursom helst,så har vi haft turen som så många andra lokal befolkade att få medverka i filmen,ni vet gå på gatan,springa förbi,sitta stilla...en härlig upplevelse!

Dagarna då vi varit med har varit riktigt fina. Att medverka som barn i en film är tror jag en ännu större upplevelse än om man gör det som vuxen,första dagen då vi var med var sonen mycket pirrig och visste inte riktigt om han skulle sitta stilla eller gå på toa,andra gången gick det redan som en dans då vi kände teamet som filmar,ett mycket härligt gäng.

Det finns så mycket olika dukar och skärmar på en filminspelning så jag t.o.m blev tvinnig,men dom gör väl sitt jobb..
Underbara färger kommer att synnas...i väntan på premiären i januari 2014.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar