http://www.xmasclock.com/

5 januari 2016

Nyår på ett helt annat sätt än planerat.

Nyåret,vi hade tänkt ha några bekanta på besök och fira sådär lugnt och trevligt men..det blev helt annat än vi planerat.

Fästmannen blev sjuk söndagen innan och låg i säng med 38 grader feber och kände sej riktigt ordentligt hängig,på onsdag innan nyårsafton hade han inte riktigt ätit något och klagade på sjuk hals,jag tog fram ficklamppan för att lysa honom i halsen och WOW,inte undra på att han inte ville äta något,det var riktigt hemskt och därmed blev det tidig väckning till nästa dag för att ringa HVC och få honom till läkare.

Som tur,om man nu så kan säga var det bara en riktigt ordentlig angina och säng-häng var det som skulle fortsättas med.

Jag blev alltså att planera om hela nyåret,avboka träffen med våra bekanta för kvällen och så hade ju boysen väntat så mycket på fest..

Som tur råkade jag se att det skulle vara ett litet hålligång på Skeppsbron,så vi gick dit till lite före fem,åkte ponny och vagn,stöpte nyårs tenn,drack varm saft och dansade till bändet som spelade.

Kl.18 blev det fyrverkeri,som var jätte fint och den delen av kvällen var alltså räddad.


Hemma blev det "sprakastickor" och film.


Och drinkar av vitaminsaft och sprite i frostkantade glas,samt chips och annat smått och gott.


Fästmannen låg där han hade blivit,påklädd under täcket,trött och lite sliten..


Vi slutade ändå kvällen med boysen genom att klä på oss och bege oss ut på promenad för att vid tolv slaget se raketerna som avfyradest över staden,en riktig okej kväll blev det ändå..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar