http://www.xmasclock.com/

31 januari 2016

När livet ger dej citroner..

Internet,verkligen en gåva att stapla över,ibland kommer man över riktigt kluriga saker och ibland hittar man något som kan t.o.m vara behövligt.

Jag stor gillar citroner,jag använder dom till ett och annat,i bakning i dryck i skrubb..allt är lixom möjligt med denna underbara lilla frukt.


Nu råkade jag ändå stapla över en ny grej,på nätet,något som jag inte sett förr och det är ju alltid lite extra roligt när man kommer på nåt som man alldrig prövat på men något som verkar intressant.

Jag har sedan sommaren vägrat använda deodorant som innehåller aluminium,varför?-jo kan man försöka sej på att lämna bort cancer framkallande saker så är det ju bara att go for it,att det sedan är enkelt är det bästa,då sporras man lixom lite mer.

Min pappa har haft bröstcancer och ett faktum är att aluminium under armarna inte gör saken säkrare direkt,så jag valde alltså bort aluminium baserade deodoranter på den grunden att jag vill inte ha det.

Deodoranten funkade inte ändå till mej,lite nu och då kände man dendär doften av svett,ingen höjdare som vi alla vet..men nu lite efter årsskiftet kom det imot,citronen.

Jag har nu i 7dagar prövat på denna grej,på morgonen skär jag av en bit citron,duttar den i armhålan,slänger skivan i rosken och så slänger jag på kläderna och lever dagen som förr och vet ni vad,det funkkar.

Jag har även under denna tid lagt citronen på ordentligt test,det var ett riktigt skit väder en dag när man kom hem,det kom snö blandat regn och gården var helt gäggig av snö som höll på att smälta,jag mokade bort allt tungt snö som fanns kvar,var helt dyng blöt när jag kom in men inte en gnutta svett lukt.

Kanske något du också kunde prova?

2 kommentarer:

  1. Ja, det här var ju intressant! Det svider inte alls då? Kanske sällan man har små sår i armhålorna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ibland har jag känt något smått,oftast om jag kliat mej under armen eller så..och så skall man ju absolut inte dutta på med citronen direkt efter att man rakat,DÅ är det illa ;)

      Radera