http://www.xmasclock.com/

31 maj 2016

Hej igen,mitt i värmen.

Det ser ut som om livet i allmänhet tar all min tid denna sommar och därav är det en liten blogg-torka här,men lite nu och då försöker jag hinna med några små uppdaterningar.

Ni som följer mej på instagram har följt med utveklingen av grodynglen vi tog hem,dom har nu växt och flyttat hemifrån,här nedan finns bild bara en vecka innan utflytten.Äldsta sonen var lite ledsen över att dom inte mera finns i vår vardag men förstod även att dom inte kan fortsätta hemma hos oss,då några redan kom imot på morgonen på golvet då dom hade sluppit och rymma från sit lilla hem.

Fästmannen hade sin middag #neljänfredinillallinen,det gick riktigt bra och han överträffade nog mina förväntningar med uppläggningen iallafall.
Äppelträden har blommat så dom blir riktigt suddiga på bild,underbart.
Underbart var det även att stå under dom sedan när det började blåsa och kronbladen bara regnade ner,som i den finaste sagan..bara prinsen fattadest som man kunde ha pussats med,men han kom sen till weekenden istället :)Det var shopping by night och jag fick äntligen bort den sista plastgrejen från köket(av dem jag använder) nu blir det mycket renare pasta härefter.


Här har jag pratat lite om mitt plast hat tidigare och det fortsätter,sakta men säkert får jag utbytt något som stör mej i plastväg,sakta...


2 kommentarer:

  1. Hahaa! Grodyngel :-) Allt möjligt hittar du på. Men kul! Samtidigt får barnen lära sig om livets gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag "uppfödde" massor med frodor själv som liten,en riktig vår grej för mej, som nu även fortsätter med nästa generation :D vi har roligt!

      Radera