http://www.xmasclock.com/

3 april 2017

Baby besök

Skulle åka iväg på baby besök men kvällen innna blev det omändringar i planerna och baby besöket ville komma hem till mej istället.

Förstår bra,om inte mycket väl t.o.m,det blir så lätt en känsla av fängelse när man är hemma med babyn,man är bara hemma med babyn,iallfall den första månaden då barnet är ännu så dålig i motståndskraften.

Man ser samma saker där hemma helatiden och råkar det sej att det varit någon dålig natt emellan så känns det som dammråttorna flyger på en nästa dag,alla måsten blir plötsligt lixom dubbelt fler.


När jag hör att det kommer baby besök hem till oss då vill jag absolut göra något lite extra,detdär som jag själv så otroligt mycket skulle ha behövt under våra baby tider,men aldrig fick,för detta är något man aldrig frågar efter.

Att få stiga framn till ett färdigt dukat bord,ett bord som man ser att är planerat ordentligt,fylld med sådant man gillar och något nytt,att man inte behöver stiga upp i följande sekund då man fått matbiten framför sej för det är oftast då babyn börjar ha ljud,då tar någon annan hand om den,babyn finns i en annan famn,man har två händer,man får äta,dricka,ja-om man vill lägga sej så är även det okej.


Jag bjöd den nyblivna mamman på getost-sallad,mango blåbärs smoothie,croissanter,äppelkakor och bubblande äppelsaft,samt kaffe.

Vi pratade om allt från himmel till jord,skrattade och beundrade den nya varelsen som sprattlade.
Det är viktigt att bara få vara,hemma hos någon annan,bli omhändertagen på det lilla lyxiga sätt som kallas vardag men inte din egen,både baby och mamma var lyckliga då dom drog iväg sådär 5h senare.Livet är underbart.


Stort grattis till babyn,till familjen,till alla som vill..all lycka!

2 kommentarer:

 1. Så omtänksamt av dig! Och fint blev det.
  En baby är ju bara så underbart, härlig bild den där sista!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack,fick bra fiilis själv också.äldsta sonen är en stor baby som man kan se😊

   Radera