http://www.xmasclock.com/

22 september 2018

Miljömedveten handel

Ikea katalogen kom hem i postlådan en liten tid sen, mitt första intryck var såklart "Jee,vad har dom för nytt att erbjuda?", underligt nog har jag inte ordentligt sett i den ännu heller och är lite osäker om jag alls kommer att göra det.

Att handla miljövänligt i denna tid är och blir bara mera viktigt, då allt bara mer och mer ser ut att gå mot det sämre, vi är redan så nära att våra barn kanske ser hunger, p.g.a att vi gör oss av med naturresurserna så mycket snabbare, vi tar helt enkelt död på vårt hem, vår jord.

Genom att göra små val kan göra skillnad i det hela stora loppet, små små saker som inte behöver vara speciellt stora i vår vardag,men viktiga, att handla miljövänligt på nått sätt är en av många.

En Funkkis möbel i björk


Det har bytts möbler hos oss en del på sista tiden och istället för att åka till någon av dom stora möbelaffärerna har vi shoppat online på köp och sälj sidor, vi har hittat möbler i ordentligt trä, med kärlek gjorda, som hållit i åtminstone tre generationer redan och håller i allafall tre till.

Den senaste inköpta.

Om möbeln inte direkt känns som sin egen så skall man inte ge upp där, ta ett steg bakåt, kan du måla den så den passar in i ditt hem, eller behöver den bara en polering?

Våra gamla möbler har inte heller gått till soptippen utan fått fortsätta sitt liv hemma hos någon annan familj, vilket även det är miljövänligt.

Handlar ni miljövänligt på nåt sätt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar