http://www.xmasclock.com/

14 december 2013

Blåsig lucia dag

Det blev inget fredags inlägg igår för vi var ute och tog in av det blåsiga vädret,det blåste ibland med sån kraft att man drogs bakåt...sånt tycker jag är jätte skoj.
Vi hörde att strömmen hade gått och eftersom vi ännu var hemma var det fanns ström så fixade vi till lite kaffe och gott att äta..


Och njöt av det goda när vi kom till vår slut destination..

Härliga vågor och rivande kallt i kinderna..Men väl värt det..det är faktiskt sällan man ser sånhärent,eftersom det som mest blåser på natt tid..

Och när strömmen är borta får man inte heller gå på wc innomhus,det är då häliga gamla metoder tas i bruk..ute vessa..


Mammas hunden brydde sej inte så mycket om det blåser eller inte utan den tog det lilla lugna och låg och hade det skönt i sin koja..


Jag som inte kan vara inne hela tiden begav mej ut i skogen för att ta in av det vackra och andas det rena...hittade en gammal stubbe som blivit täkt av lingonris,snyggt.


Och så blev det som jag lovat åt en vän...jag var och stjälde en liten julgran till honom,urvalet var inte så illa...och hittade den perfekta lilla gran han har rum för :)När solen gick ner och dagen blev från ljus till mörk,kom månen,klar och strålande vacker..


Det var då vi började göra oss klara för hemfärd,via torget...Lucia skulle krönas på rådhusets balkong..Vi kom hem lite små kalla och fixade till en pizza att äta...vi hade ju bara ätit några smörgåsar under dagen då momi inte har någon ved eller gasspis att göra mat på,sen satt vi och njöt en stund innan vi tog natten.

Idag har ansiktslyftningen av köket börjat...mer om det när allt är klart..

4 kommentarer:

 1. Underbara vågor! :)

  Ha en fin kväll <3 Jennie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag verkligen älskar att se när det riktigt ordentligt blåser upp och vågorna dansar omkring :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack Anita..vi hade en underbar dag :)

   Radera