http://www.xmasclock.com/

19 december 2013

Packa alla paket..

Jag har redan packat alla paket,men för er som ännu har en del kvar eller kanske alla,så tänkte jag visa några av mina..

Att paketera skall inte kännas tungt eller svårt,det skall vara roligt. Och ni som inte känner er som värsta pyssel människan kan t.o.m klara  av dessa enkla..

Den första har fått lite tårtpapper i kanterna,bara att malla lite och klippa bort det som är över och limma fast det..och ser vi riktigt noga så har jag missat lite i ena hörnet...men enklet snyggt är det ändå ;)


Det andra..ni har börjat packa och märker att ni har inget paketeringspapper eller några tygband..men det finns glitter lim..eller lim och glitter...då kan man göra denna lilla enkla "band" fastläggning.


Och skall det med posten?..då får man inte ha några band som kan fastna i deras maskiner som den åker igenom på logistikcentralen..då hamnar man ta den mera traditionella packningen med mycket korta band och tejp så allt är mer eller mindre platt...men inget fel i det heller...Och är man sedan en riktig pysslare så kan man få tag i en sånhär mojäng på hobbyaffären..


Den är absolut värd varenda slant,den ger en liten känsla av attman har försökt lite mer än vanligt...
Man lägger presant bandet in igenom mojängen och drar...å vips...

..så har man flere små band från ett...dessa kan man sedan "locka" till med saxen om man vill så dom blir riktigt lockiga eller så lämnar man dom raka hur som..riktigt nice...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar