http://www.xmasclock.com/

2 februari 2015

Februari snö

Det bästa med februari är att vintern oftast är som bäst då,här har snön vräkt mer i ett dygn snart och det är ljust och vackert,men blött och tungt att mocka åt sidan.


Vi var ut på söndags promenad,ibland gick vi där det var plogat ibland inte,variation kallas det,på ett enkelt sätt..
Men när det har snöat blir allt ju som jag sagt tidigare så fint,så vackert,så tyst och dämpande.Snön som fallit har fastnat på ena sidan av någons staket,visst är det så snyggt,sådär enkelt vilosamt.

Vi gick ner till strandvägen där det finns en liten källa som helatiden rinner vatten ur,så ni kan ju tänka er att det är där fjäderfäna finns,simmar lugnt omkring och bryr sej inte ett dugg om att på andra sidan gatan står nån arg tant och svär och divlar för att dom som plogar snön inte tagit upp vid hennes port gång.Vi ger dom några bröd skivor som vi tagiit med,bryter dom i bitar och slänger dom,dom dyker alla till samma bit känns det som och vi blir lite lessna att inte alla fick en egen brödbit,men en del av dem sov ju redan.


När vi går hemåt igen kommer änderna upp där vi stod,kanske för att se ifall vi råkat tappa en bröd bit efter oss..

2 kommentarer:

  1. Tycker det blev fint då dom röjde i skogen på åsen. Ser kanske lite kalt ut vid "ettans" hus ännu men tror det blir superbra till sommaren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev mycket fint,på sommaren ändras det säkert litet när det kommer löv på träden

      Radera