http://www.xmasclock.com/

23 mars 2015

Jag är nästan lite avis

Alla går vi omkring och drömmer,kanske om en resa,en person eller något materiellt,något vi så gärna skulle ha någon dag.

Jag har gått omkring i några år och drömt om detdär underabara gammal dags skafferiet,ni vet där alla godsaker förvaradest..så som det var under min mammas uppväxt och momis och därifrån bakåt i släkten...

Nu äntligen har jag även det,gud så mycket fint ett hus kan komma med,ett skafferi och ett som är beklätt i super snygga hyllpapper som man inte behöver byta för dom är i så bra skick,jag är nästan lite avis på mej själv.


Här förvarar jag allt det torra och smör och ägg förstås och det är så glädjande att öppna dörren och bara andas in allt det underbara,för här,här hittar man alltid något man vill ha.

Och sen finns det ett annat skåp också,i andra sidan av köket i ett hörn,där förvarar jag en stor del av dom viktigaste köks atteraljerna som jag har och nästan allt är inhandlat på loppis,dessa använder jag nästan varje dag på nåt sätt,visst är det lite som att stiga in i en annan tid när man öppnar dessa skåp.


Ögonmat är det,färgsprak och glädje..kan man titta in här utan att dra på smilbanden är det högst något fel,ja så känner jag i allafall,för varje gång blir jag smälld i ansiktet av lycka,precis så som jag drömt om.

3 kommentarer:

 1. Ett äkta 50-tals skafferi - inte illa <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså det var ju kärlek vid första ögonkastet <3

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera