http://www.xmasclock.com/

26 mars 2015

Man tager vad man haver,del 1

Jag har alltid satt mej imot till att bygga eget,helt nytt,jag finner inget intressant i det hela,du kan inte känna att någon varit där före dej och gjort sitt allra bästa,du kan inte hitta något och du kan inte skruva in en skruv var som helst för att det blir ett hål i tapeten..

Vi köpte ett hus som är byggt på 50-talet,här har bott två familjer före oss så man hittar lite ett och annat roligt när man går omkring,det finns spår av liv..ibland lite underliga men..nja..man får leva med det,platsen har en historia,en känsla,ett början från något gammalt till nytt

Ibland får man inte sina egna saker att falla på plats men som tur kanske man hittar något nytt och tager vad man haver.

Jag hittade bakom en av dörrarna ett par gamla sjökartor,helt underbara,lite nötta och färgen har förändrats.


Dom är nu och pryder ett av våra sovrums väggar,sådär enkelt bara med knappnålar fastsatta,innan jag har möjlighet att köpa ram.
Och på tal om knappnålar..det finns det..på väggar,i taket,bakom batterier..har här bott voodoo people?



Här kan vi nu ligga innan vi somnar och köra båten från Pellinge till Kotka..inte så dåligt fynd,bara bakom dörrren.

4 kommentarer:

  1. När vi flyttade till sambons farföräldrars gamla hus plockade jag bort säkert 100 knappnålar från väggarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. :D nämenn...vad är grejjen lixom,dessa är ju överallt,men det bästa var nog ändå dom som var bakom värme batteriet :) har hittills plockat bort 78 st och flere kommer imot dagligen.

      Radera
  2. Fina sjökort och lite speciella ser de ut mot den brokiga bakgrunden. Kul att få se bilder från huset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det flimrade en massa i ögonen med enbart tapeten,så sjökorten kom till bra nytta. Trevligt att du tycker om bilderna :)

      Radera