http://www.xmasclock.com/

19 december 2016

5 dagar innan jul

Jag känner mej lite trött,utmattad,slö,boysen har haft flunssa med ordentlig feber förra veckan och då var allt lite stillastående,för dom..inte för mej..


Jag var ute och tog bilder ibland medans dom låg i soffan och tittade på gamla goa filmer,jag hittade snökristaller,gården full,en dag och fick ganska bra bild på dem.

Inne i köket brassade jag också på,alltså är man ledig från jobbet när boysen är sjuka så då kan man ju sysselsätta sej med allt det som annars är på vänt.


det blev ryska kålpiroger och kålrotslåda inför jul,bra att fixa en del klart så man inte sen i slutet får bråttom.


Dekorera hör också till och jag märker att en del julprydnander från gångna år inte mera intresserar mej utan det blir nya istället,mera såndären lugn stil,vinter wonderland kanske..


Intresserade mej också för dukning av bordet då jag kom över en litet tävling på instagram,sånt är roligt,för man får ju vara kreativ.En juldukning blev det från min del.


När boysen i slutet av veckan börja friskna till blev jag lite sådär små krasslig,snuva och lite hosta,inget allvarligt,energi finns till en del fastän jag fick mej i säng först vid två tiden och steg upp halv åtta.

Vi var på kvälls skrinning medans det ännu finns nån is på dammen på vår "bakgård",nu skall det bli plus grader fram till och över jul..så det blir en svart jul även detta år om inte väder gudarna visar sin bättre sida.


Fastän det är mörkt är det stämmningsfullt och riktigt roligt att vara å dammen. Fart finns.


2 kommentarer:

  1. Vackra iskristaller! Får ibland också inspiration att fotografera med makro eller med manuellt inställd skärpa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst,det är trevligt att ha inställningar,på iskristallerna hade jag dock en helt vanlig inställning,sk. perus :)

      Radera