http://www.xmasclock.com/

21 december 2016

När gåvan är själva paketet

En liten sista minuten tips för er som märker att cellofanet är slut och papret inte är tillräkligt stort.

Varför paketera in allt hela tiden,när själva gåvan är ett paketomslag i sej,vi gav bort en lykta fylld med godheter och roliga saker till en vän detta år och jag ville inte göra så mycket extra omkring,för det kändest ganska klart,utan extra plast.Är detta något ni också känner för?

4 kommentarer:

 1. Dina idéer tar aldrig slut och på något sätt tycker jag de borde få ännu större spridning!
  Skulle gärna göra en intervju med dig till Nya Östis :-) Hoppas ingen av mina konkurrenter läser det här och stjäl min idé :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. OJHOJSSAN,hjälp :D jag blir alltid så stel när det kommer till publicitet,men men...kanske nån dag (bara du frågat tillräkligt många gånger :D )

   Radera
 2. ,men Nette klart att du skall låta Carita intervjua dig! Superfint med lyktan och ett supertips! Själv har jag i många år slått in olika presenter i reklampapper. Lite återbruk. Vi har skylten "Ingen reklam tack!", men alltid blir det ju ändå lite "reklam". /Gu'mor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ehe,gissa om intervjun är den ända som funnits i huvudet under julhelgen :) Reklam papper är super bra att slå in med,gillar också att ta vanliga tidningspapper,om man råkar hitta sidor med enbart svart vita inslag :)

   Radera