http://www.xmasclock.com/

28 juni 2017

Kräk på väggen

Dialekt? Kräk? uttalas som det skrivs eller med ett längre äääää...hursom,äldre sonen har en tid velat ha en tavla med småkryp,vi har samlat på oss några då vi hittat dom döda på marken(obs inga djur har blivit skadade under pysslet)


Småkryp kan ju vara lite krångliga att få fast med nål i en tavla då 1. mamma inte har så tunna nålar att det lyckas. 2. krypen är så små att en nål skall vara super super tunn. och 3.Hur få dom på plats utan att dom går sönder?

Hittade i förvaren några gamla ramar som även baksidan hittadest till,dom blev passliga och dom kräken vi hade fick var sin tavla.

Vi limmade fast dom med hotglue för att få en så realistisk bild som möjligt,sonen skrev på pappret under vad det var som är på tavlan och sedan hängde vi upp dem på väggen i hans rum.


En hankrank, en broms och en fluga blev det,samlingen är påbörjad.

4 kommentarer:

 1. Låter härligt! Dina barn verkar spontana och nyfikna.
  Klart det ska vara lite kräk på väggarna då :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kräk får det vara så länge spindlarna hålls borta😁👍

   Radera
 2. Hej! Kom hit via Caritas länk ... och fastnade direkt för den fina svamptavlan och de härliga "kräken"! Smart och riktigt häftigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj så roligt att du tittade in,svamp tavlan kan jag dock inte själv ta jubel för,det är min äldsta son som gjort den då han var 8år😊

   Radera