http://www.xmasclock.com/

18 mars 2018

Äntligen en del mindre i kroppen

Innan weekenden blev det operations dags för mej,nu äntligen skulle gallan tas helt bort,att i framtiden slippa alla verkar och kramper är något jag gärna ser fram emot.

Bland det sexiga kläd urvalet.

Man skulle vara på plats 7:30,jag kom dit tillika med sekretären kl.07:00 och blev bra bemött och var t.o.m först på operations listan,Hurra!!

8:30 bad dom mej följa med in till operations salen och det är alltid lika spännande att se hur utrymmen ser ut,hur sakerna ser ut,hur stort stället är och vad tänker dom göra.
Mest nervös är jag alltid över hur det är efteråt då man ju vet hur anestesi narkosen kommer att funkka,men hur känner man sej efteråt?

11:40 vaknade jag,men somnade pånytt för en timme till,sen blev det morgonmål och såklart höll jag på att storkna i semlan då dom vid operationen gav ett meddel som torkar ut svalget och munnen för att inga slem skall uppstå,denna torrhet håll på i ett och ett halvt dygn efteråt..

Pink is the word!

Vem vill vara vit,svart,gul eller annat när man kan vara PINK!!,alltså ,med en mage som är sjuk,uppblåst med koldioxid och öm fick jag värsta skratt atacken då jag lyfte på skjortan och skulle i toalett spegeln skåda vad dom gjort.

Fick åka hem lite över tre,sakta och trögt gick det,min pappa tog chaufför jobbet som en av dagens viktigaste uppgifter så klart att han fick köra mej till och från sjukhuset.
Sov första natten i halv sittande ställning på soffan,men natt två kom jag redan i sängen.

Min mamma var mej sällskap hela första dygnet då man inte fick bli ensam och såklart hade jag ju barnen hemma också som behöver en viss uppsyn. det blev popcorn och en massa filmer hela dagen och kvällen,riktigt trevligt.


Sover bra med vintage piller

Till natten har jag tagit piller som är i bästa 70-tals fägerna och dom får mej att sova gott hela natten,under dagen är det mest 600 burana som jag tar vid behov.

Imorgon skulle det vara att fundera på hur jag kommer in och ut från bilen,börjar sakna körandet har inte kört sen onsdagen och vill nog komma igång,barnen skall till skolan också ju.

I en vecka skall jag klara av att inte lyfta något som är tyngre än en mjölkburk...livet kommer vara tråkigt farm tills dess,men nog skall jag något komma på som jag kan pota med..men vad är frågan.

2 kommentarer:

 1. Fint att det blev fixat slutligen!
  Och modigt av dig att visa bilden av den ljusröda magen :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen glad att det är fixat,hoppas bara att såren skulle läka(har haft problem) Och magen var ju bara för snygg :D

   Radera