http://www.xmasclock.com/

7 oktober 2018

Ikea gav vika för Vilka

När man väntar på något gott, väntar man aldrig för länge! Ordspråket passar fint in här, då det gick tre stycken hyllor förbi mej innan den fjärde sedan kom hem till oss.

Vi hade en Hemnes tv-hylla från Ikea tidigare som verkligen inte kändest rätt i vårt hem och då jag i misstag kom över en bokhylla från 60-talet så var förälskelsen klar, DEN hyllan kommer hem till oss.

60-tals möbel med vår 60-tals tapet

Men som jag redan tidigare nämnde så gock tre stycken förbi, den första p.g.a att jag inte recerverade den, den andra p.g.a väldigt högt pris och den tredje p.g.a att den var uppe i halva Finland och resan efter den skulle ha blivit helt för dyr i slutändan.
 Men sen, så kom denna, denna underbara möbel från Vilka Oy framför mej, hela bokhyllan var kvar,men vi skulle egentligen bara behöva nedre delen, vilket ägaren tyckte var lite underligt, men garanterade honom att hela möbeln blir i någon sorts användning ändå i slutet.


Bokhyllan hade i tiderna varit en bröllopsgåva och vi kommer också att ta hand om den med all kärlek den behöver. just nu har den fått sej ett x antal poleringar men skall ännu få en liten mållackning över stommen nertill för den har blivit missfärgad med alla golvtvättar och dammsugningar på sina över 50-år.

Inget snack omvarifrån den kommer.

Så nöjd över mitt fynd, passar som handen i hansken som dom säger.

2 kommentarer: