http://www.xmasclock.com/

24 november 2015

Vad göra av traditioner som inte mer har sitt ställe efter flytt?

När vi bodde i vårt förra hem brukade vi fylla föstret mot balkongen full av pappers snöflingor,nästan så att man inte såg ut mera.

Vi gjode alltid några till,varje år,först jag och sedan när äldsta sonen kunde börja klippa ville han ju också fixa egna..men så flyttade vi ju i vårast,nu kommer vi att fira vår första jul här i vårt hus och nu när julpyntet sakta kommer fram märker man hur traditionerna vi hade i det gamla hemmet inte mera passar in här.Men man får göra gamla traditioner till nya,nu är snöflingorna på mellandörren istället,på båda sidorna,så att man kan njuta från två håll.
Några blev det till även iår och så som förr,skall varenda en sparas igen efter jul för att kanske bli ännu fler till nästa år..2 kommentarer:

 1. Det där blev riktigt fint ändå!
  Finns det alls nån chans att du sprayar lack på papperet och får dem att hålla en tid utomhus? Eller borde man klä dem i bokomslagsplast? Kunde vara snygga på terrass eller i något träd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kunde ju alltid laminera dom eller som du sa i bokplast...men jag har dom helst inne..åtminstone så som det ser ut nu..

   Radera