http://www.xmasclock.com/

22 november 2015

Vilken weekend!

Vaknade upp lördag morgon till ett lite vitare landskap,blev grymt peppad och gick lite försiktigt in till fästmannen och frågade om jag inte kunde få väcka äldsta sonen för att berätta(jag skulle ju iväg på jobb och dom har sovmorgon),efter ett djupt suck fick jag lov och glatt hoppande in i sonens rum gick jag,väckte honom..

"Vakna vakna,kom å titta va som där e ute",till svar fick jag "-joo mamma jag vet,det snöar..jag går på toaletten nu,sen vill jag sova lite till".


Eftersom jag inte fick den reaktionen där så tänkte jag att oh well,jag satsar på den yngre sonen då ännu,han blir väl ivrig..samma väcknings metod,han lite små dåsig öppna ögonen,flög upp ur sängen.tittade ut och utbrast"..det har kommit snö,vad roligt,jag vill ännu sova mamma"..

Men gud så tråkiga..

Jag drog iväg till jobbet,under dagen kom det ännu ner en del vitt men det fastnade ingenstans.


När jag kom hem,trött av en lång dag på jobbet med en hel del kunder,möts jag av middag färdig på bordet,hemrökt lax,med dill potatis och vittvin,oj gud så behövande det var just då,finns det något bättre än att få komma hem till ett färdigt dukat bord?finns det?..


Söndag,tar fram lite till nästa weekend då det är Lilla jul,äntligen!

Nu hänger tomtestrumporna på takkarekvisita ställningen,för vi har inga krokar i vår takka eller ens möjlighet att få till det,så det blev en kompromiss,helt okej tycker jag.


 Och nu på kvälls sidan,huset doftar jul,vi har nämligen gjort pepparkakssmeten klar,imorgon blir det stora pepparkaksbaksdagen.


2 kommentarer:

  1. En sådan fin gest av honom att ha maten klar för dig då du kom hem efter en lång dag!
    Kompensation för att han inte var så entusiastisk över snön i tidig morgontimme? ;-)

    SvaraRadera
  2. kanske det,men huvudsaken var att det var gott och infann sej i rätt stund :D

    SvaraRadera