http://www.xmasclock.com/

14 september 2016

En weekend i skären

Det är så tyst,något knäpper till i skogen,en fågel flyger förbi så man bara hör vingslagen,det är vindstilla och inte en våg hörs klucka i stranden,vi är i skären och det är underbart väder.

Så kunde man nästan dra ihop förra weekenden till en kort berättelse,för där är det verkligen jätte tyst,nästan så det gör illa i öronen.


Vi har ingen tv på stugan där vi befinner oss och telefonen är enbart till för att ta bilder med(ibland måste man ändå publisera på instagram bar26blog )
Men här blir det ju minnen för alla generationer,boysen leker,hittar på nya saker,har äventyr i varje stund..och så lär mamma dem nya saker som vad en "sprättblomma" är..alltid lika spännande att ta i frökapseln och se om den sprätter iväg så man hoppar till eller inte..och lukten som blir kvar i fingrarna.


Vi tog en promenad till andra sidan ön och på den vägen var iallafall min mat fixad för dagen,äldsta sonen hade hoppats på fisk i hans katiska men inte en ändaste en fena kom det..så det blev att öppna knackkorvs paketet som vi tog med som en hätämat.


Hemma hos oss är solnedgången något som händer bakom träden,man vet inte riktigt om den,men här är det annat,här är den rakt inpå och vacker som bara den.Även minnen blir det då man får sova i en kökssoffa,bland gamla tunga täcken som kramar om en hela natten.

Här är livet något helt annat...kanske lite mer spännande t.o.m.

2 kommentarer:

  1. Alla får fina minnen för livet. Ibland behövs tystnad också. Och i naturen är livet alltid ett äventyr. Ni gör så mycket kul tillsammans, så ska det vara!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Försöker få det roliga med i vardagen,utan en massa extra kostnader och på samma sätt även få in lärdom och lycka.

      Radera