http://www.xmasclock.com/

8 november 2016

Jag ser det snöar!...

..det var väl roligt HURRAA!! Ja så känner jag det,lycka av snön,det är ljusare ute,det är nya naturliga konstverk varje dag och det är julkänsla(hoppas det håller till jul)

Såklart är vi mycket ute då det är snö,jag blir iallafall väldigt energisk av det hela och gör det mej lycklig så hallåå...

Men varje år blir det att köpa nya vinterdojjor till nån av kidsen,föttrena växer och trångt skall det inte vara.detta år var det juniors tur att få nya skor eller stövlar,va man nu vill tala om.


Ungen var så nöjd då han fick komma med till posten för att söka ett paket som bara för till honom,gladeligen bärde han ut paketet ända till bilden och därifrån hem,öpnnade själv och lyste av glädje,HAN hade fått snygga vinterdojjor.

Jag tog lite för stora dojs,så dom kanske även går på nästa år,dom är vattentäta och skall hålla upp till 40 minusgrader,så låt vintern komma!


I stor användning har dom varit ända från början och han lägger gärna på dom,storebror fick sina fötte ännu att rymmas i sina vinterskor så han hålls även torr och varm denna vinter,däremot fick han en ny vinterrock och även han är jättenöjd,vinterrrocken har den egenskapen att den går att förstora med en storlek så han får växa utan några problem.


Vad gör ni i snön? ikväll gjorde vi gångar och lekte polis och tjuv så alla var riktigt andfådda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar