http://www.xmasclock.com/

28 juni 2012

Media och oss

Sitter och funderar,hur grym media egentligen är...eller ska vi säga såhär,jag förstår,om inte media skulle finnas skulle inte allt kanske fungera så som det gör.

Det nyaste exemplet: "fick storke av LCHF"...ahaa?och?som om ingen har fått stroke förr då?men nej,det skrivs det ju inte om,ifall någon som äter enligt den sk. "tallriksmodellen" och får stroke,det kan absolut inte bero på maten...

Om inte medierna skulle lägga ut rubriker och artiklar etc. om sådant,skulle ju inte människor som mår dåligt fortsätta ge medicin industrin pengar,mera såna rubriker för att få andra att äta "dåligt"=mera läkar besök=mera mediciner till salu=ond cirkel.

I vår vänkrets finns det en hel massa personer som äter enligt LCHF eller GI,och personer som stått en nära under hela ens livstid,så man märker ju nog hurudan förändringen blivit,sämre är verkligen inte ordet.
Energi nivån är massiv,formerna är superba,hyn är vacker,håret glänser...u name it!

Samma sak gäller öven som det var i tidningen igår,att "rå komjölk är farlig för hälsan",-aha, tänkte jag,bönder har under allvärdig tid druckigt mjölken från egna kor,utan någon pastörisering eller homogenisering,har dom blivit sjuka?-nej! pratade även om det med en bonde och han skrattade högljudt och tyckte att vad larvigt.

Men medierna HAR och kommer alltid att ha ett starkt drag på mäniskorna,man blir lite brainwashed av att hela tiden läsa om "dåliga" saker...

Ni minns kanske också rumban med H1N1,för lite pengar kom in till läkemedels industrin så snabbt hitta man på någon sorts sjukdom som var så dödlig,och alla måste ta vaccin...vad hände,en stor del av barnen är sjuka för resten av livet!

Ni kanske tycker jag överdriver,ja,åtminstone dom som jobbar innom respective områden...men de e ju så...för att en skall få pengar behövs den andra,och den tredje...och hela cirkeln...

Vilken skam om samhället skulle bli friska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar