http://www.xmasclock.com/

13 november 2014

Kärlek och glädje 2014

Som rubriken låter,så lät en rolig grej som dykte upp på fb i januari 2014,man skulle kommentera under texten som ens vän hade lagt ut på sin facebook sida,en text med budskapet att skänka just Kärlek och glädje under året.. och därmed blev man med i att få en liten gåva skickad hem till sej i något skede,utan förvarning under 2014..

Och för att få glädjen och kärleken spridd till så många som möjligt kopierade man ju kompisens text och klistra in den på sin egen vägg på facebook.

Råkade ni er på en sån?

Jag hittade den och blev jätte peppad,delade med mej av texten och tre stycken fann intresse att dela sin kärlek och glädje..små små gärningar som kan betyda så mycket.

Jag har nu skickat mina små gåvor till alla dom tre som ville vara med,den sista skickade jag nu denna vecka.


En enkel,snygg fjäril till en fjärils älskande vän,ett dynvar till en som gillar jordnära färger och en mjuk spargris till en som kommer ha roligt med barnbarnen att pilla in och ut några mynt..jag hoppas alla gåvorna verkligen var uppskattade,åtminstone har responsen varit fin och man har känt kärleken och glädjen via alla tack brev..

Tänk vad en liten grej kan göra..till  vårt samhälle..

4 kommentarer:

 1. Jag minns att jag var med på ett hörn i den här leken... men har inte fått någon gåva och inte skickat själv heller... usch, skäms för min egen glömska...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite rädd att det är problemet,just med glömska,men ifall någon kommer ihåg så nog blir man ju glad och känner kärleken.

   Radera
 2. Antar nog att fler än jag glömt :-)
  Det är så lätt att gilla och haka på, och sedan bara glömma...

  SvaraRadera