http://www.xmasclock.com/

14 november 2014

Tusen stjärnor

Det känns som tusen stjärnor blivit gjorde,fastän verkligenheten är att dom nog är under hundra,runt 80stycken för att vara närmare sanningen,men eftersom det tagit en massa timmar att få ihop dessa så känns dom fler,mycket fler..

Julpysslet har tagit fart och efter en dröm blev det mera som Queen sjunger "under pressure",har man en vision så skall den även bli till tycker jag och nu när jag har möjlighet att en gång igen i mitt liv få göra ett skyltfönster i vår stad så skall det ske..


 Dessa underbara stjärnor kommer att vara del av ett juligt skyltfönster som designats av undertecknad denna jul säsong i vår lilla stad...klart skall det vara innan Lovisa city shopping christmas som är den 28.11 från 18:00-22:00..syns vi i minglet?


Jag är eld och lågor,jul är ju min favorit högtid..vill ni själva lägga ner tid på att sitta och klippa och vika och limma så finns förklarning till stjärnorna HÄR.

Fastän julen kommer bli helt annorlunda iår,inga julmarknader hinner jag besöka eller julhem så som det nu ser ut..och jaa...pysslet..vi får nog ta det på den lite lugnare sidan iår..men nog skall det bli några julpyssel ändå.

3 kommentarer:

  1. Du är så himla duktig på att pyssla, stjärnorna blev jättevackra och nu är jag ju nyfiken på i vilket fönster de dyker upp - men det får jag väl se senast 28.11 :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, man får gå som på nålar nu då bara och vänta nyfiket :-)

    SvaraRadera