http://www.xmasclock.com/

7 april 2015

Påsken är över för iår.

 Oj vad vi har påskat,i dagarna två,vi har så många ställen att besöka att vi hamnar dela upp det hela,så på fredag var vi nere till skären och påskade för fina Lisa och momi,mofi och pojkarnas morbror med familj.


På lördag morgon klädde boysen ut sej igen och denna gång var det det gamla hemstället som skulle påskas för,ni vet dom gamla tanterna bara väntar så...
När vi hade gått till alla vi lovat kom vi hem och drog ännu ett varv i det nya kvarteret för att på samma gång lite presentera oss.

Efter allt gående kom vi hem och började förbereda för kalas,vi firade alla husets pojkar på en och samma gång och det blev ett riktigt påsk-kalas.


Tyvärr glömde jag ju ta bild på kalas bordet innan men,man ser ju att gott var det då dom nästan strålar med sina tomma fat.


Här kan ni även se var hyvelbänken kom,den från 1800-talet,i mitt kök,mycket passande och ett litet samtals ämne blev det. Under den kom tre stycken trälådor som hör till husets fynd,dom agerar återvinning..en för pantflaskor,en för metall och en för papper och kartong,


när dom är fulla är det hur enkelt som helst att grabba tag och föra ut den i bilen för att sedan tömma den vid återvinnings stationen.

Om ni undrar vad det bjöds på så kan jag väl berätta..pascha med jordgubbar på,citronkaka,marknadskringla,hemgjorda kolakakor och en dill/sill osttårta och en hel del påskgodis såklart..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar