http://www.xmasclock.com/

13 april 2015

Så roligt men,Huhhu...

Solen lyser och sjön är...nåjaa...mera brun och grå än blå men,hursomhelst,det har varit helt fantastiskt,hela veckan och weekenden framförallt.

Växthuset har blivit utgrävd på muld,nu återstår bara att tvätta rutorna och få en ny "sockel" utan på sockeln,där har varit trä mellan sockeln och själva växthuset men det har ju ruttnat bort..får se hur vi löser detta..


Vi har kommit hem med odlings-lådor,svenska arméns har dom varit tidigare,men inte i odlings syfte förståss,men nu är dom mina.
17säckar med ny muld blev det i dom och här skall det odlas allt från pumpor till dill..och allt detdär massvisa däremellan.


Vi planterade om också,körsbärstomaterna fick komma i större och så satte vi lite gurkfrön,sånthär gillar jag,fast man är nog mer skiten under naglarna,ja dom naglarna som nu finns mera kvar alltså..men sånt får man leva med.


Det har också blivit ved arbet.


Tänk så underbart att bo i hus,man behöver inte betala en massa onödiga pengar på gym eller så..man har allt på ett och samma ställe,bara att ta tag när man vill.

Och nog har vi hunnit göra annat också än träna musklerna,vi måste ju kolla omkring i den nya omgivningen,vad har vi på vår bakgård egentligen..eller...vad finns bakom den?


När man går genom hålet i häcken,finns det narnia där bakom? Djungeln? eller kanske ingenting?

Där finns en kulle och bakom kullen kommer bäcken och bakom bäcken mera att kolla in,underbart,naturen rakt in på.


Nu skall jag gå ut tillbaka i solskenet,för den värmer och den lyser och den..den är våren..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar