http://www.xmasclock.com/

28 februari 2016

Års dag

Elva år har gått sen vi blev tillsammans med färmannen,eftersom det är det längsta förhållandet någon av oss någonsin varit i så brukar vi fira det,med mat såklart..

Vi började med skumppa morgonmål,goda smörgåsar och bra humör,efter det gick vi ut och gjorde lite "måsta på" jobb ute på gården i klart solsken,där var vi i flera timmar faktiskt.


Till kvällen fick vi barnvakt för några timmar och passade på att ta möjligheten att komma ut på tuumis för att äta,det är väldans sällan vi kommer ut utan barnen så det är ju riktig lyx.


Vi åt olika rätter båda två för att då kan man ju lite smaka av den andra.förrätt blev kräftsoppa och en antipastotallrik,smaskens!


Varmrätten var dagens fisk för fästmannen och filé med getost för mej,oh gud så jag gillar getost och just i detta format,lite grillad,varm och smältande i munnen.

Många kan ju tycka att man tar en efterrätt men när vi nu är ute och har hålligång så tackade vi för oss på restaurangen och gick halkandest ner till Hotell degerby på ett glas.

Och vad är en utekväll utan en snabb sväng i baren,från Degerby över gatan till Zilton,några shottin i nyllet och tripp trapp ner till taxi stationen,jag hade på mej världens halaste skor och vägrade gå hela vägen hem.


Här bjuder jag på en glad suddig bild av mej själv,varsågoda.

Det roliga med att ha några lediga timmar i en liten stad är att man hinner ju se en massa bekanta också,växla några ord och sedan möta följande i nästa hörn..


Väl hemma blev det ännu filmkväll och en flaska fresita,trötta och super glada gick vi i säng vid midnatt,vaknade upp med glada miner och utvilade kroppar,detta är var en årsdag är hos oss,och glad för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar