http://www.xmasclock.com/

1 augusti 2012

Olympiastadion Fullsatt

Omkring 43000 mäniskor mötte upp för att se på Bruce Springsteen igår kväll på Olympiastadion i Helsingfors,jag och sambo var en av dom eftersom jag hade gett honom konsert biljetter till födelsedagen.
När vi kom gående imot stadion hörde vi en mycket bekant röst,det var Bruce som värmde upp för sej själv,han hade kommit ut utan sitt band och satt lungt på en stol med en gitarr i handen,suveränt!
Stämningen blev ju på top redan från första fotsteget man satt inne på stadion,efter att han spelat en stund gick han ner och prata med publiken,efter det blev det en liten paus och sen...SEN blev det Musik för hela slanten,Rockin all over the world satte igång kvällens konsert.
Bruce kom med en hel del finska ord under kvällen,riktigt förståerliga sådana med tanke på att det finska språket inte är det enklaste...bl.a."hauskaa on"(roligt är det) konstaterade han att det var under kvällen.

På plats fanns även en ung kille(runt8-10år)som hade redan sett 4konserter i sitt liv,Bruce blev med stora ögon och sade "you´ve must have been a little baby",yeah svarade killen och Bruce utbrast med "Good mum",senare fick lill killen komma upp på scenen och sjunga Waitin´for a sunny day,kan tänka mej att Mamma var enormt stolt och rörd!

När klockan närmade sej 23,släppte han igång med gamla godingar som "born in the USA","Glory days","dancing in the dark"...och publiken steg upp!

 Europa turnén är nu förbi...men damn,vilken bra show! Ingenting att ångra här inte!!
Och även det att det blev nytt rekord...4h av musik och dans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar