http://www.xmasclock.com/

18 januari 2014

En eller två?

Nu är det kris i vänskaps kretsen,det börjar närma sej att finnas den sista,den man inte får nämna att den är,den som blir kallad the last single..

Förr var det så enkelt,the last single parade man ihop med den sista singeln från nån annans sida,men det lixom går inte,för sista singeln är verkligen sista singeln,den som hamnar själv ta någon dom inte vet något om och göra till det bästa..skrämmande tanke..

Men sen när man är två så är allt så underbart och alla är tillsammans,ingen är ensam och alla skrattar lite smått åt den nyas dåliga humor,då den inte ännu riktigt passar in i gänget..
Men med tiden kommer kärleken och då vill jag föklara det sådär med breda armar,det betyder i detta fall,kärleken i själva förhållandet,men även kärleken från alla andra,då den nya blir accepterad i gänget..gänget..låter som värsta gangsters på hemkvarteret,men på ett roligt vis..

När man sedan är "fast"
Parförhållande kan vara så trevligt..joojoo,vi vet vi vet..men sen när man vill ha det som man vill,jag vill ha gula väggar med gråa eller vita hyllor,han vill ha gråa väggar med svarta hyllor,där klämmer det snabbt till..och så hamnar man in på kompromissens väg som leder till att det blir gråa väggar,svart tv och en gul telefon..och allt annat är vitt.

Man vill klippa håret och färga det svart..nej helvete ändå...ordagrant,den egna åsikten blir snabbt frövandlad till dendär kompromissen igen,där håret klipps i topparna och man får inskaffa svarta spännen istället...
Sen blir det mat...jag älskar sushi gör inte du det?...jag gillar maletkött sås,det gillar du väl? och sen sitter den ena och äter sushi medans den andra äter sin köttsås..

Men det är då den man kan ringa en vän..singel eller inte..och äta tillsammans det man gillar..man kan gå ut och göra saker man gillar..och vara singel på så sätt,singel i meningen att vara ensam ute med någon du inte är i förhållande med...och ha det sådär lagom roligt som det inte skulle bli om du är med den som du är i parförhållande med.

Let´s face it...vi är individer med olika intressen och behov,man kan inte få allt att fungera tillsammans på alla plan och då behöver man dendär "singel" stunden,med dom som förstår vad som räknas i vissa fall.
Sen att kunna vara tillsammans och ha det roligt är också så viktigt,men ibland kan man inte göra allt tillsammans..

Singel..ibland en fasa,ibland en trevlig balans...

(tycker ni det blev lite snurrit...det är precis så det är meningen)

2 kommentarer: