http://www.xmasclock.com/

2 januari 2014

En lugn start..

Haloj på er alla,nu är jullovet slut och jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till bloggen,i början av året brukar det vara ganska lugnt här som många av er vet,men ju närmare ljusare tider vi går desto mer börjar det hända så försvinn inte bara för att inläggen kommer med dåliga mellanrum ;)

Här har vi ätit gott under både julhelger som nu i nyår,kilona har hittat tillbaka men hoppeligen förvinner dom lika snabbt.
Julen firades här hemma,fastän själva julkänslan var lite borta när det blev en svart jul(idag faller snön sakta däremot)..

Vi åt som vanligt hemgjord god mat..det ända som blev köpt var brödet(som annars skulle vart hemgjort,men köks kakel remonten drog ut på tiden),glöggsillen,ärterna och förstås lutfisken..annars är det hemgjort så långt ögat kan nå,mums!


Men mellanväggen med det nya kaklet är "to die for" mycket snyggt i mina ögon,mycket nöjd att kaklet även hittadest på den egna färghandeln.


Mellandagarna var vi även hemma,Pappa får cellgifter och vi tar ingen risk att åka ner till skärgården ifall vi råkar vara lite flunssiga..Vi har istället byggt Lego,varit ute och cyklat och spelat en massa spel..


Nyåret med fint sällskap,systerdotter med sambo kom över,det blev skratt och bra historier blandat med mat och Afrikas stjärna.Och några raketer..Vilka av dom finaste hamnar här..Go fortsättning till er alla,vi hörs igen..

2 kommentarer: