http://www.xmasclock.com/

4 maj 2014

Riktigt trög..

Det var lördag och vi hade just vinkat av Pappa när vi satte kurs upp mot landet,


planen var att vi skulle fortsätta att hjälpa till på gården hos min kompis mr.B men vädre var allt annat än trevligt,det var mellan 5-8grader varmt ibland sken solen,ibland fick man ropa in ungarna innan dom blev anfallna av vädret,hagel,snö och regn..allt i olika omgångar..


Så istället blev det att fundera om och snabbt kom paret på att vi fixar väl om lite här inne istället,ut med skiten som ligger och skräpar,återvinna en del och skänka bort det mesta..jag är personen för detta.
Det blev en massa lyft och rörelser och det känner jag verkligen i kroppen igen idag,men det är ju helt fantastiskt,att få hjälpa till med sådant man gillar.

Så idag har det varit mera en trög dag,förutom alla vanliga sysslor som att vika byket,städa kanin buren,städa undan i köket och allt detdär så har vi lixom bara varit,legat på soffan,tittat på tv,tagit imot ägg och ätit framför tv:n,en äkta slappis dag alltså...t.o.m Wini tog det rikitigt lugnt och låg under soffbordet,tittade en stund på tv och somnade,sköna kanin dagar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar