http://www.xmasclock.com/

10 oktober 2013

Air Wick Black edititon

Jag är mycket glad att få vara med i buzzadors kampanj om Air Wick Black Edition, Ljus hör verkligen hösten till och att det ännu är ett doftljus är ju bara super!

Det roliga med just domhär ljusen är att dom byter färg..Jo,byter färg,det finns ett litet batteri drivet lamp system i botten som reagerar på värmen från ljuset,så redan innan veken brinner börjar ljuset byta färg,hur coolt som helst och det får många disskusioner igång..

Jag fick i paketet från buzzador två olika dofter en "purple blackberry fig" och en "apple & cinnamon",den först nämnda är mycket passande till vanliga höstkvällar med vänner och den andra doftar JUL,verkligen doftar jul,så den kommer att brännas mera när december månad kommer igång.


Att doften inte är "over powering" var något som alla av mina vänner var ense om,di flesta doftljus kan ju riktigt svida i ögonen p.g.a för mycket doft,men air wick har verkligen lyckats med en mycket behaglig doft som inte tar över hela rummet.



Blev någon intresserad av ljuset? Nästan alla,inte bara för doftens skull men även för det när det ändrar färg och ger en viss stämning.Och prismässigt tyckte dom flesta att det inte var så illa..ca. priset går på 6,50€/ljus.

Tyvärr är detta dock inget  ljus för personer med överkänslighet för dofter...so no fun for you guys :(


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar